Publications
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Geffroy, O., Morère, M., Lopez, R, Pasquier, G., & Condoret, J.S. 2020. investigating the Aroma of Syrah Wines from the Northern Rhone Valley Using Supercritical CO2-Dearomatized Wine as a Matrix for Reconstitution Studies. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 68(41):11512-11523.
Pascotto, K., Cheynier, V, Williams, P., Geffroy, O., & Violleau, F. 2020. Fractionation and characterization of polyphenolic compounds and macromolecules in red wine by asymmetrical flow field-flow fractionation. Journal of Chromatography A, 1629, 461464.
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Thèses
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SEGRET L., 2020. Optimisation de la teneur en principes actifs par des facteurs culturaux dans des plants de P. ginseng Effet du stress lumineux et de la fertilisation sur la teneur en ginsénosides des racines de P. ginseng. Thèse de Doctorat l’Université des Toulouse – INP Toulouse.
TREGUIER S., 2020 La spectroscopie comme outil de caractérisation des microorganismes : application à la microbiologie du sol et des produits laitiers. Thèse de Doctorat l’Université des Toulouse – INP Toulouse.